Historie

Hockeyclub Delta Venlo heeft een geschiedenis die terug gaat tot het jaar 1928 en is ontstaan na een fusie tussen drie hockeyverenigingen in de gemeente Venlo. Met ruim 1800 leden zijn we niet alleen de grootste hockeyvereniging van Limburg, maar vooral ook een gezellig thuis voor onze leden en toeschouwers. Wekelijks strijden ca. 70 jeugd- en 30 seniorenteams in competitieverband om de hoogste eer. 

We zijn een vereniging waar vandaag de dag prestatie en gezelligheid hand-in-hand gaan en waarbij sportiviteit en eer vanaf dag één het beeld bepalen. Onze vereniging telt acht landstitels. Een resultaat waar we nog steeds erg trots op zijn. 

Hockeyclub Delta Venlo heeft een bloeiende en bijzonder actieve jeugdafdeling die maar blijft groeien. Jaarlijks worden er tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ons hockeycomplex op Sportpark Vrijenbroek (en tijdelijk ook Sportpark Maassenhof) wordt de komende jaren met 6 hockeyvelden en een gloednieuw clubhuis uitgebouwd tot het hockeybolwerk van Noord-Limburg. Een schitterend complex waar het goed toeven is voor een tophockeyer, de recreant en de sportliefhebber. Bovendien is het complex door de centrale ligging tussen Tegelen, Venlo en Blerick en door de goede ontsluitingswegen uitstekend bereikbaar.