Clubtenue

Hockeyclub Delta Venlo heeft een aansprekend en herkenbaar clubtenue van het merk Adidas. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een tenue voor thuiswedstrijden en uitwedstrijden.

Clubtenue thuiswedstrijden
  • Donkerblauw shirt met witte strepen
  • Donkerblauwe broek of rok met witte strepen
  • Donkerblauwe sokken met clublogo
Clubtenue uitwedstrijden
  • Wit shirt met donkerblauwe strepen
  • Donkerblauwe broek of rok met witte strepen
  • Witte sokken met clublogo
Met de keuze voor donkerblauw hebben we een tijdloos tenue dat niet vaak conflicteert met de tenues van de meeste verenigingen in Zuid Oost Nederland. Dat betekent dat uitwedstrijden in beginsel in ons donkerblauwe clubtenue gespeeld mogen worden. Het officiële Delta Venlo uittenue is alleen verplicht voor de standaardteams (H1 en D1) en voor jongens en meisjes A1. Zo worden de kosten voor leden m.b.t. aanschaf van kleding beperkt. Teams zijn natuurlijk vrij om het officiële uittenue aan te schaffen.

Trainingspakken en overige kleding
Buiten het clubtenue beschikt Hockeyclub Delta Venlo over een volledige Adidas kledinglijn, bestaande uit trainingspakken, hoodies, keepersoutfits en meer.

Verkrijgbaarheid
Het clubtenue is verkrijgbaar via onze WEBSHOP of bij SPORT 2000 VENLO. SPORT2000 heeft daarnaast een prachtige Hockeyclub Delta Venlo clubshop ingericht met een groot assortiment aan sticks, schoenen en overige hockeyaccessoires. 

SPORT 2000 VENLO 
Maasstraat 32-34
5911 DP Venlo
077-7201702

Wasvoorschrift
Een mooi nieuw tenue moet natuurlijk met zorg behandeld worden, zodat de kleur, pasvorm en de opdruk goed blijft. Was het clubtenue daarom uitsluitend volgens dit wasvoorschrift!

Sponsoring
Als je een kledingsponsor hebt voor je team, neem dan contact op met de Sponsorcommissie via [email protected]. Zij informeren je graag over de mogelijkheden en spelregels. De club heeft namelijk duidelijke richtlijnen opgesteld om de huisstijl te bewaken en om sponsoruitingen via de club te reguleren. Sponsoruitingen op het Delta Venlo clubtenue worden door SPORT2000 gedrukt.

Teambestellingen 
Voor complete teambestellingen kun je rechtstreeks contact opnemen met SPORT2000. Het advies is om een persoonlijke afspraak te maken om de wensen en mogelijkheden goed door te spreken. Tip: Laat één persoon binnen het team de bestelling met SPORT2000 coördineren, dat voorkomt fouten en misverstanden.

Clublogo
Het officiële clublogo is eigendom van de club en mag niet zonder toestemming van het bestuur worden gebruikt voor welke toepassing dan ook. Logo’s op het Delta Venlo clubtenue worden alleen door SPORT2000 gedrukt.