Inleveren materialen eind seizoen 2023-2024

Nieuws Donderdag 6 juni | Het seizoen 2023-2024 zit er zo goed als op. Ter voorbereiding van de materialen voor het komend seizoen, vragen wij jullie medewerking:
1. Coaches, teammanagers en aanvoerders: inleveren van Ballentas met 10 ballen; Cornermaskers (2x}; Aanvoerdersband (1x); Keeperstas (teams zonder vaste keeper).
2. Vaste keepers die stoppen: Inleveren keeperstas.
3. Vaste keepers:Laat je materialen controleren (dan kun je volgend seizoen probleemloos van start); Keeperstassen dienen tijdens de zomerstop in de teamkluis te worden opgeborgen.

De materiaalcommissie staat voor jullie klaar op:
  • Dinsdagavond 11 juni;
  • Dinsdagavond 18 juni;
  • Donderavond 20 juni,
telkens van 19.30 - 21.00 uur

Zet het inlevermoment in je agenda. Coaches, teammanagers en aanvoerders: stem onderling af wie er komt. Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn, vraag dan iemand anders!

Als jullie materialen niet compleet zijn, dan is een vergoeding verschuldigd conform het clubbeleid. In het geval materialen niet compleet zijn, log dan in op de website en kijk bij Documenten -> Club -> Materiaalbeheer en kies 'Vergoeding materialen' om te zien welke vergoeding verschuldigd is (contant en gepast te voldoen).

Wij willen voor komend seizoen alle teams van materialen voorzien, help ons daarmee door de materialen op bovengenoemde momenten te komen inleveren. Tot de 11e, 18e of 20e!

Alvast bedankt voor jullie medewerking,
De materiaalcommissie
E-mail: [email protected]